Slide background
Slide background
Slide background

De essentie van een traiteur:

In het begin van de eenentwintigste eeuw dreigt veel van onze eetcultuur verloren te gaan. De hedendaagse mensen hebben onvoldoende tijd om dagelijks zelf te koken. Dit hoeft echter niet alleen opgevangen te worden door fast-food en snacks. Ook thuis kan er nog lekker, zelfs feestelijk gedineerd worden zonder veel kopzorgen en tijdverlies.

Van een eenvoudige schotel tot een verfijnde culinaire maaltijd, dit alles kan U bij Kok Ten Huize bekomen. Niet alleen de kwaliteit en de versheid van de producten zijn voor ons belangrijk, ook de presentatie ervan is essentieel.

 

Een evenement organiseert u niet zomaar:

Met dat ene idee gaan wij aan het werk. Want als we goed starten kunnen we alleen maar goed eindigen.Wilt u een personeelsfeest of receptie organiseren of een gezellig tuinfeest, neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op.

 

Kok Ten Huize maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. We nemen bovendien het nodige regelwerk uit handen. Kok Ten Huize staat voor kwaliteit én gemak. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is… genieten!